Kontaktit

Kontaktit ovat tallentamiasi yhteystietoja, joita voit käyttää vastaajien kutsumiseen. Samalla kontaktilla voi olla tallennettuna sekä sähköposti- ja puhelinnumero. Voit tallettaa kontakteja yksittäisinä tai voit tuoda heitä listoille, esimerkiksi ”kesän asiakaslista” tai ”asiakasvastuulliset henkilöt”.

Kontaktimäärä, joka voi kerralla olla talletettuna riippuu lisenssiehdoistasi. Voit varmistaa käytettävissä olevan kontaktimääräsi ylhäältä oikealta avautuvasta alasvetovalikosta kohdasta Organisaation asetukset > Lisenssit ja laskutus.

 

Vinkkejä: 

  • Jos tuot kontakteja kutsuaksesi heidät vastaamaan kyselyyn, voit lisäksi tallettaa mitä tahansa muita taustatietoja, joita haluat hyödyntää raportoinnissa. Usein tuotuja taustatietoja ovat esimerkiksi tieto esimiehestä, tiimi tai osasto, jolla työskentelee, ostetut tai edustetut tuotteet ja niin edelleen.
  • Voit synkronoida haluamasi kontaktilistan toisen järjestelmän kanssa hyödyntäen integraatiota. Valmis integraatio on olemassa Hubspot-kontaktilistojen integrointia varten. Lisätietoa integraatioista löydät osoitteesta developer.zef.fi.