Kuvavalinta

Käytä kuvavalintaa, kun haluat näyttää vastaajille tarkemmin, millainen valinnan kohde on tai kun haluat kyselyysi erityistä visuaalista ilmettä. Voit valita kuvan Unsplash-kuvapankin vapaan käyttöoikeuden kuvien joukosta, ladata kuvan koneeltasi tai käyttää Design bottia kuvan hakemiseen verkkosivultasi.

Kysymyksen asetuksista voit säätää näytetäänkö kuvat tiiviissä, normaalissa vai laajassa muodossa. Voit sallia yhden tai useamman vaihtoehdon valinnan eli kysymystyyppi käy niin vaihtoehto- kuin monivalintakysymyksenkin visuaaliseksi korvikkeeksi. Halutessasi voit sallia kuvan Zoomaamisen isokokoiseksi. Voit myös sekoittaa vaihtoehtojen järjestyksen, mikäli haluat varmistaa, ettei vaihtoehtojen esittämisjärjestys vaikuta vaihtoehtojen suosioon.

Vinkkejä: On mahdollista toteuttaa vaikka fiiliskysymys lisäämällä erilaisia hymynaamoja. Vai haluaisitko tehdä maantieteellisen alueen valinnan hyvän näköisenä karttavalikkona - kuvavalinta on oikea väline tähän. Yksi hyvä käyttötapa on myös kuvavalinnan lisääminen kyselyn 1. kysymykseksi verkkosivuille upotettuun kyselyyn ja saat vetävän alun esim. tuotevalitsimelle tai palautekyselylle.