Kyselyn julkaisu

Kun kysely on valmis julkaistavaksi, klikkaa ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa nappia Testaa & julkaise. Tämän jälkeen voit jakaa kyselyn vastaajille. Mikäli olet tehnyt muokkauksia aiemmin julkaisemaasi kyselyyn, muista julkaista kysely uudestaan

Kun kysely on valmis julkaistavaksi, klikkaa ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa nappia Testaa & julkaise. Tämän jälkeen voit jakaa kyselyn vastaajille. Mikäli olet tehnyt muokkauksia jo aiemmin julkaisemaasi kyselyyn, muista julkaista tämä kysely uudestaan, niin muutokset tulevat näkyviin vastaajille. Suosittelemme, että käytät aina (uudelleen) julkaistussa kyselyssä Zeffin tuoreinta versiota. Tarkista siis klikkaamalla kohtaa Lisäasetukset, että sinulla on täppä kohdassa Käytä julkaistussa kyselyssä aina tuoreinta versiota kyselytyökalusta (suositeltu).

 

Screenshot_2020-12-22_at_12.55.07

Screenshot_2020-12-22_at_12.55.42

 

Siirry tämän jälkeen välilehdelle Toimita jakaaksesi kyselyn eteenpäin. Vaihtoehtoisesti voit hypätä kohtaan Kontaktit tuomaan kontakteja Zeffiin ja luomaan kontaktilistan, ja palata sen jälkeen takaisin Toimita-välilehdelle jatkamaan kyselyn lähettämistä.

 

Screenshot_2020-12-22_at_13.04.11

 

Kyselyn jakaminen vastaajille

Vastaajille voi toimittaa vastauslinkin joko lähettämällä kutsuviestin Zeffillä tai toimittamalla heille jonkun muun kanavan kautta julkisen linkin tai upottamalla kyselyn esim. nettisivuille. Julkisen linkin (oletusjakolinkki) voit kopioida jaettavaksi klikkaamalla Kopioi linkki. Lähettääksesi kutsuviestin sähköpostitse tai tekstiviestitse vastaajille klikkaa Kyselyn toimittaminen.