Kyselyn kopiointi ja poistaminen

Voit helposti poistaa kyselyn tai luoda kopion jo aiemmin luodusta kyselystäsi. Kopio sisältää kyselyn kaikki asetukset ja sisällön, mutta ei kuitenkaan mitään kerättyä dataa kopioidusta kyselystä.

Voit helposti poistaa kyselyn tai luoda kopion jo aiemmin luodusta kyselystäsi. Kopio sisältää kyselyn kaikki asetukset ja sisällön, mutta ei kuitenkaan mitään kerättyä dataa kopioidusta kyselystä. Jos poistat kyselyn, poistuu myös kyselydata sen mukana.

Näin teet kopion kyselystä tai poistat sen

1. Mene Kyselyt-välilehdelle ja laita hiiri haluamasi kyselyn päälle (älä klikkaa kyselyä)

2. Paina oikean kulman kolmea pistettä

3. Paina Monista tai Poista.

4. Nyt löydät kopion Kyselyt-välilehdeltä samalla nimellä, mutta etuliitteellä Copy of. Klikkaamalla kyselyä pääset nimeämään sen uudelleen.

Vinkki: Voit myös järjestellä kyselyitä kansioihin.