Lisäasetukset

Asetukset-välilehdellä, otsikon Lisäasetukset alapuolella voi määritellä siirtymisen kysymyksestä toiseen automaattisesti. Otsikon alta pääsee myös CSS- ja JSON-editoreihin.

Screenshot_2020-12-21_at_13.27.44

Automaattinen siirtyminen kysymyksestä toiseen

Kysymyksestä toiseen voidaan siirtyä automaattisesti vastaajan klikattua vastauksen, jos Automaattinen eteneminen -asetus on päällä (oletuksena). Jos asetus on pois päältä, siirtyy vastaaja seuraavaan kysymykseen klikkaamalla seuraava-nappia.

Esteettömyystila

Esteettömyystila tukee niiden vastaajien vastaamista, jotka hyötyvät siitä, että verkkosisältö on tehty helpommin saavutettavaksi. Valitse ”Näytä esteettömyystila” -palkki, mikäli haluat korostaa saavutettavan vastamisen mahdollisuutta vastaajille. Jokainen kysely on lähtökohtaisesti esteetön (saavutettava) - vaikka et erityisesti korostaisikaan esteettömyyttä, vastaaja voi tästä huolimatta siirtyä esteettömään vastaustilaan vastaajanäkymän oikean laidan logopainikkeen takaa avautuvasta näkymästä.

CSS/JSON editorit

The CSS- ja JSON-editorit on tarkoitettu edistyneille käyttäjille. Editoreiden kautta pystyy muokkaamaan kyselyiden eri osioita laajemmin.