1. Help Center
  2. UKK
  3. Kysymyksiä vastausten analysoimisesta

Miksi raportti tulostuu JSON-tiedostomuotoon?

Kun viet raportin johonkin tiedostomuotoon ja saat vain JSON-tiedoston. Yleisin syy on seuraava.

Yleinen syy JSON-tiedoston tulostukseen on, jos käytössäsi on Edge selain. Suosittelemme kokeilemaan toisella selaimella esim. Chrome. Voit myös tarkistaa, mikä Edge selainversio sinulla on käytössäsi ja suosittelemme päivittämään sen. Jos päivittäminen ei auta, niin suosittelemme käyttämään toista selainta.