Miten luon uuden tunnuksen ZEF-kyselytyökaluun?

Mukava kuulla, että haluat ottaa käyttöön ZEF-kyselytyökalun. Tunnuksen luominen onnistuu seuraavalla tavalla:

1. Mene sivulle www.zef.fi ja klikkaa Get started oikeasta yläkulmasta.
2. Otsikon Create account alla lue ZEFin käyttöehdot (Terms of Use) ja tietosuojaliitteen (Data Processing Addendum). Jos hyväksyt nämä, täppää valintakentät ja valitse joko Sign up with Google käyttäeksesi Google-kirjautumista tai Create account with Email kirjautuaksesi sähköpostiosoitteella.

Jos käytät sähköpostia kirjautumiseen, syötä sähköpostiosoitteesi, haluttu salasana ja klikkaa Create account with Email. Tallentaaksesi tunnuksen, täytä esille tulevat kohdat First name ja Last name ja klikkaa Finishing Signing Up. Tämän jälkeen saat sähköpostin, jossa on tunnukset vahvistuslinkki. Klikattuasi linkkiä, pääset kirjautumaan ja käyttämään työkalua.