Oman Zeffi-tilin asetukset

Pääset tilin asetuksiin klikkaamalla ensin oikeasta yläkulmasta nimestäsi ja sitten valitsemalla valikosta oman nimesi.

Screenshot_2019-01-22_at_12.35.34

Tällä sivulla voit muokata tilisi asetuksia kohdassa Kentät. Tilin tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

Otsikon Kyselyt alla on listattu kaikki kyselyt, joihin sinulla on käyttöoikeudet. Tämän osion alla on puolestaan lista organisaatio-tileistä, joihin kuulut.

Pääset muuttaamaan tilisi salasanan klikkaamalla sivun oikeasta ylälaidasta ensin Asetukset ja sitten Vaihda salasana.

Samalta Asetukset-välilehdeltä kohdasta Kieli voit muuttaa käyttöliittymän kieleksi suomen tai englannin.