Sain sähköpostiin kutsun liittyä organisaatioon. Mitä minun tulee tehdä?

Kun olet saanut sähköpostiisi kutsun liittyä organisaatioon ZEF-kyselytyökalussa, voit käyttää jo olemassa olevaa käyttäjätiliäsi klikkaamalla sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä.

Voit muokata etu- ja sukunimeäsi kohdassa First name ja Last nameSitten klikkaa Finishing Signing Up. Nyt voit luoda kyselyitä tämän organisaation alla.

Voit tarkistaa organisaation asetukset klikkaamalla nimestäsi ruudun oikeasta yläkulmasta ja klikkaamalla valikosta organisaation nimen kohdalta.