Ulkoasu

Design bot auttaa sinua saamaan helposti kyselyn ulkoasun kohdalleen. Syötä yrityksenne URL ja saat värit, fontit ja kuvat kyselyänne varten.

Design Bot hakee puolestasi oikean ulkoasun kyselyänne varten. Saat hetkessä valmista jälkeä. Syötä nettisivunne osoite ja Design Bot hakee sivultanne fontit, värit, logot ja taustakuvat, joista voit valita sopivimmat. Voit hienosäätää painikkeiden ja muiden toimintojen värisävyn hyvin tarkasti tietyn sävyn mukaiseksi ja tarvittaessa tuoda uusia kuvia koneeltasi vain tätä kyselyä varten. Huomaathan, että voit koska vain käyttää käyttöliittymän yläosan keskeltä esikatselu-toimintoa, joka näyttää kyselynäkymän eri päätelaitteilla.

Vinkki: Jos et löydä sopivaa kuvaa verkkosivuilta tai omista tiedostoista, käytä taustakuvan kohdalla Etsi-toimintoa: käytössäsi on Unsplash:n lähes rajaton vapaan käyttöoikeuden kuvien kuvasto. Huomaathan, että haku toimii parhaiten englannin kielisillä termeillä, esim. "Success".