Etusivu

Tervetuloa ZEF-työkaluun!

Etusivun perusnäkymä näyttää tältä:

Tässä näkymässä ovat seuraavat toiminnot:

Home-painikkeen kautta palataan etusivulle, Dashboard-osioon.

Surveys tab

Tehtyihin kyselyihin pääsee klikkaamalla Surveys. Surveys-osiossa luodaan uusia kyselyitä sekä tarkastellaan, muokataan, jaetaan ja analysoidaan jo toteutettuja kyselyitä.

VINKKI: Lue lisää kyselyn teosta täältä.

Contacts tab

Osiosta Contact tab lähetetään henkilökohtaiset kutsut kyselyyn.

VINKKI: Lue lisää kyselyn julkaisemisesta täältä.

Support Chat

Näkymän oikeasta yläkulmasta avautuu tekninen tukichat, joka on auki arkisin klo 8-16 (UTC+2:00) pro- and enterprise-lisenssiasiakkaille.

Account Settings

Näkymän oikeasta yläkulmasta, käyttäjänimestä klikkaamalla, pääsee käyttäjätilin ja tiimin asetuksiin sekä Help Centeriin.

VINKKI: Lue lisää organisaatioasetuksista täältä.