Oma näkymä

Tervetuloa ZEF-työkaluun! Etusivun Oma näkymä näyttää tältä:Na_ytto_kuva_2018-9-18_kello_9.31.25.png

Tässä näkymässä ovat seuraavat toiminnot:

Koti

Koti-painikkeen kautta palataan etusivulle, Oma näkymä -osioon.

Kyselyt

Tehtyihin kyselyihin pääsee klikkaamalla Kyselyt. Kyselyt-osiossa luodaan uusia kyselyitä sekä tarkastellaan, muokataan, jaetaan ja analysoidaan jo toteutettuja kyselyitä.

VINKKI: Lue lisää kyselyn teosta täältä.

Yhteystiedot

Yhteystiedot-osiossa lisätään ja hallitaan vastaajien yhteystietoja.

VINKKI: Lue lisää kyselyn julkaisemisesta täältä.

Chattuki

Näkymän oikeasta yläkulmasta avautuu tekninen tukichat, joka on auki arkisin klo 8-16 (UTC+2:00) pro- and enterprise-lisenssiasiakkaille. Lue täältä, kuinka voit päivittää lisenssin ja saat chattituen käyttöön.

Tilin ja organisation asetukset

Näkymän oikeasta yläkulmasta, käyttäjänimestä klikkaamalla, pääsee käyttäjätilin ja organisaation asetuksiin sekä Help Centeriin.

Omaan näkymään voi lisätä kortteja, joiden avulla viimeisiä kyselyitä pääsee muokkaamaan tai uuden kyselyn voi luoda nopeammin. Halutessasi voit olla käyttämättä kortteja.

Kortteja voi nimetä uudelleen tai poistaa klikkaamalla kolmesta pisteestä (ympyröity alla olevassa kuvassa). Uuden kortin luominen tapahtuu klikkamalla +-ikonia.