Dashboard eli aloitussivu

Dashboard on ensimmäinen sivu, joka avautuu kirjautumisen jälkeenSivulle voi lisätä kortteja, joiden avulla viimeisiä kyselyitä pääsee muokkaamaan tai uuden kyselyn voi luoda nopeammin. Halutessasi voit olla käyttämättä kortteja.

Valittu kortti näkyy aloitussivulla eli Dashboardilla. Kortteja voi nimetä uudelleen tai poistaa klikkaamalla kolmesta pisteestä (ympyröity alla olevassa kuvassa). Uuden kortin luominen tapahtuu klikkamalla +-ikonia.

Card eli kortti

Kortteja on kahdenlaisia New Survey- ja Recent Surveys -kortteja. New Survey -kortin kautta pääsee luomaan uuden kysely ja Recent Surveys -kortti näyttää viimeisimmät kyselyt.