Kyselyiden hallinta

Kyselyt-välilehdellä näkyy kaikki tekemäsi kyselyt. Jos käytät ZEF-kyselytyökalua ensimmäistä kertaa, näkymässä on mahdollista klikata osiosta Luo uusi kysely.

Kyselyt-välilehdellä yksittäisen kyselyn kohdalla näkyy seuraavat tiedot:

• onko kysely Julkaistu eli avoinna vai suljettu vastaajilta
  • kyselyn nimi
  • kyselyn omistaja

Viedessäsi hiiren kyselyn kuvakkeen päälle, tulee seuraavat ominaisuudet esille:

• Klikkaamalla kyselyä pääset suoraan muokkaamaan kyselyä.
  • Toimita: Näyttää kopioitavan julkisen linkin kyselyyn.
  • Analysoi: Pääset kyselyn raportti-puolelle tarkastelemaan vastauksia.
  • Kolme pistettä: Klikkaamalla Muokkaa pääset muokkaamaan kyselyä, Monista-kohdasta voit luoda kopion kyselystä ja Poista-kohdasta poistaa kyselyn. Klikkaamalla Siirrä kansioon voit jaotella kyselyitä kansoihin.

Kyselyn hallinta

Klikatessasi kyselyä aukeaa seuraava näkymä:

Tässä kohtaa voit tehdä mm. seuraavaa:

• Sulkea tai avata kyselyn
  • Nähdä ja muokata kyselyn katselu- ja muokkausoikeuksia