Kyselyiden hallinta

Kyselyt-välilehdellä näkyy kaikki tekemäsi kyselyt. Jos käytät ZEF-kyselytyökalua ensimmäistä kertaa, näkymässä on mahdollista klikata osiosta Luo uusi kysely.

Kyselyt-välilehdellä yksittäisen kyselyn kohdalla näkyy seuraavat tiedot:

• onko kysely Online eli avoinna vai Offline eli suljettu vastaajilta
  • kyselyn nimi
  • kyselyn omistaja

Viedessäsi hiiren kyselyn kuvakkeen päälle, tulee seuraavat ominaisuudet esille:

• Nuoli: Klikkaamalla nuolesta pääset suoraan muokkaamaan kyselyn asetuksia.
  • Share: Näyttää kopioitavan julkisen linkin kyselyyn.
  • Analyze: Pääset kyselyn analysointi-puolelle tarkastelemaan vastauksia.
  • Kolme pistettä: Klikkaamalla Edit pääset muokkaamaan kyselyä, Duplicate-kohdasta voit luoda kopion kyselystä ja Delete-kohdasta poistaa kyselyn.

Kyselyn asetukset

Klikatessasi kyselyn kuvakkeessa olevasta nuolesta, siirryt kyselyn asetuksiin, jonka näkymä on seuraava:

Asetuksissa voit tehdä seuraavaa.

• Sulkea tai avata kyselyn klikkaamalla Online/Offline
  • Esikatsella kyselyä kohdasta Preview
  • Duplicate
  • Poistaa kyselyn klikkaamalla ensin kolmesta pisteestä ja sitten Delete
  • Nähdä ja muokata kyselyn omistus- ja muokkausoikeuksia kohdassa Settings