Lopputulos

Lopputulosten käyttäminen on suositeltavaa esimerkiksi silloin, kun vastaajaa halutaan kiittään personoidulla tavalla tai vastaajalle halutaan näyttää lopputulos hänen vastaustensa perusteella.

Jos et halua käyttää kyselyssäsi personoituja lopputuloksia, voi lopputuloksen sijaan luoda vastaajille näytettäväksi Thank you screenin eli kiitossivun valitsemalla Results-kohdan valikosta Thank you screen.

Lopputuloksen lisääminen

Uusi lopputulos luodaan Results-osiossa valitsemalla alasvetovalikosta Outcomes. Tämän jälkeen ensimmäinen lopputulos luodaan automaattisesti. Ensimmäisen lopputuloksen tietoja pääsee muokkaamaan keskiruudulla. Klikkaamalla New outcome luodaan uusia lopputuloksia.

Lopputuloksen kuva

Lopputulokseen voi liittää kuvan raahamalla kuvan tietokoneen tiedostoista Drag image here -kohtaan tai klikkaamalla samasta kohdasta, jolloin ruudun vasemmalle puolelle tulee vaihtoehtoina etsiä kuvaa kuvapankista, ladata kuvan tietokoneelta tai etsiä kuvaa nettisivuilta. Ideaali lopputuloksen kuvan koko on 302x834px.

Lopputuloksen otsikko ja kuvaus

Lopputulokselle voi asettaa otsikon Title-kohdassa ja kuvauksen Description-kohdassa.

Lopputuloksen yhdistäminen kysymyksiin ja vastauksiin

Mapped questions -kohdasta, lopputuloskortin oikeasta yläkulmasta, pääsee yhdistämään lopputuloksen kyselyn kysymyksiin ja vastausvaihtoehtoihin. Lopputulos näytetään vastaajalle annettujen ehtojen perusteella.

VINKKI: Kyselyyn tai testiin vastanneet voivat jakaa saamansa lopputuloksen sosiaalisessa mediassa. Muokkaa jakoasetuksia Setup-välilehdellä.