Tulokset

Lopputulosten käyttäminen on suositeltavaa esimerkiksi silloin, kun vastaajaa halutaan kiittään personoidulla tavalla tai vastaajalle halutaan näyttää lopputulos hänen vastaustensa perusteella.

Jos et halua käyttää kyselyssäsi personoituja lopputuloksia, voi lopputuloksen sijaan luoda vastaajille näytettäväksi Kiitossivun valitsemalla Tulokset-kohdasta Kiitossivun.

Lopputuloksen lisääminen

Uusi lopputulos luodaan Tulokset-osiossa valitsemalla alasvetovalikosta Lopputulokset. Tämän jälkeen ensimmäinen lopputulos luodaan automaattisesti. Ensimmäisen lopputuloksen tietoja pääsee muokkaamaan keskiruudulla. Klikkaamalla Uusi lopputulos luodaan uusia lopputuloksia.

Lopputuloksen kuva

Lopputulokseen voi liittää kuvan raahamalla kuvan tietokoneen tiedostoista Raahaa kuva tähän -kohtaan tai klikkaamalla samasta kohdasta, jolloin ruudun vasemmalle puolelle tulee vaihtoehtoina etsiä kuvaa kuvapankista, ladata kuvan tietokoneelta tai etsiä kuvaa nettisivuilta. Ideaali lopputuloksen kuvan koko on 302x834px.

Lopputuloksen otsikko ja kuvaus

Lopputulokselle voi asettaa otsikon Syötä otsikko -kohtaan ja kuvauksen Syötä kuvausteksti -kohtaan.

Lopputuloksen yhdistäminen kysymyksiin ja vastauksiin

Pisteytetyt kysymykset -kohdasta, lopputuloskortin oikeasta yläkulmasta, pääsee yhdistämään lopputuloksen kyselyn kysymyksiin ja vastausvaihtoehtoihin. Lopputulos näytetään vastaajalle annettujen ehtojen perusteella.

VINKKI: Kyselyyn tai testiin vastanneet voivat jakaa saamansa lopputuloksen sosiaalisessa mediassa. Muokkaa jakoasetuksia Asetukset-välilehdellä.