Kyselyn sulkeminen

Kyselyn voi sulkea, kun halutaan, että vastauslinkin kautta ei pääse enää vastaamaan kyselyyn. Kun kysely on suljettu, voi kysely muokata ja siihen kerääntynyttä dataa tarkastella.

Kyselyn voi sulkea milloin vain. Vastaajat, jotka vastaavat kyselyyn kyselyn sulkuhetkellä, voivat vastata kyselyn loppuun asti.

Kyselyn sulkeminen

Kyselyn sulkeminen tapahtuu Home-sivulla. Klikkaa kohdasta Surveys ja valitse kysely, jonka haluat sulkea viemällä hiiri kyselyn kohdalle ja klikkaa nuolesta.

Screen_Shot_2017-07-27_at_8.43.10.png

Jos kysely on suljettu, näkymä on seuraavanlainen:

Screen_Shot_2017-07-27_at_8.44.42.png

Klikkaa ympyröidystä Online-kohdasta ja seuraava näkymä avautuu ruudulle:

Screen_Shot_2017-07-27_at_9.15.59.png

Jos olet varma, että haluat sulkea kyselyn, klikkaa Set offline-painikkeesta. Huomioi, että kyselyn sulkeminen vaikuttaa kyselyn kaikkiin vastauslinkkeihin. 

Kun kysely on suljettu, kyselylinkin avannut vastaaja näkee seuraavan näkymän:

Screen_Shot_2017-07-27_at_9.55.11.png

Kyselyn voi avata uudestaan sulkemisen jälkeen klikkaamalla kuvassa ympyröidystä Offline-painikkeesta.

Screen_Shot_2017-07-27_at_9.29.20.png