Organisaatioasetukset

Kyselyitä voi jakaa muiden käyttäjien kanssa kuuluessanne samaan organisaatioon. Käyttäjillä voi olla organisaatiossa eri tasoisia käyttäjäoikeuksia. Voit joko saada kutsun joltakin toiselta käyttäjältä liittyäksesi organisaatioon tai perustaa oman organisaation. Voit perustaa oman organisaation klikkaamalla nimestäsi oikeasta yläkulmasta ja Set up an organization.

Seuraava näkymä tulee esille:

Välilehdellä Organization profile, voit nimetä organisaation ja muokata tilin tietoja kohdassa Properties. Myöhemmin, ZEF-kyselytyökalun uusien ominaisuuksien myötä, tilin tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

Välilehdellä People voit kutsua kollegoitasi liittymään organisaatioosi. Kutsuaksesi toisen käyttäjän organisaatioon, klikkaa Invite people ja kirjoita kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa Send invitation. Kutsuttu henkilö saa sähköpostiin kutsun. Huomaathan, että kutsuaksesi muita liittymään organisaatioosi, tulee organisaatiollasi olla nimi.

Vinkki! Toisinaan kutsuviestit voivat joutua sähköpostin roskapostikansioon, joten vinkkaathan kollegaasi myös tarkastamaan sen.

Kutsuttuasi muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi, voit muokata heidän oikeuksiaan.

Owner on organisaation päähallinnoija. Owner pystyy hallitsemaan tilin maksuja ja jäsenten oikeuksia. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Owner.

Admin pystyy seuraamaan jäsenien käyttöhistoriaa ja poistamaan käyttäjiä.

Member on peruskäyttäjä, jolla on peruskäyttöoikeudet. Member voi olla yksittäinen käyttäjä tai osa organisaatiota.

Vinkki! Lue täältä, kuinka voit jakaa kyselyn muokkausoikeudet toisen käyttäjän kanssa.