Organisaatioasetukset

Kyselyitä voi jakaa muiden käyttäjien kanssa kuuluessanne samaan organisaatioon. Käyttäjillä voi olla organisaatiossa eri tasoisia käyttäjäoikeuksia. Voit joko saada kutsun joltakin toiselta käyttäjältä liittyäksesi organisaatioon tai perustaa oman organisaation. Voit perustaa oman organisaation klikkaamalla nimestäsi oikeasta yläkulmasta ja Syötä organisaation tiedot.

Seuraava näkymä tulee esille:

Välilehdellä Organisaation profiili nimetään organisaatio ja muokataan tilin tietoja kohdassa Kentät. Myöhemmin, ZEF-kyselytyökalun uusien ominaisuuksien myötä, tilin tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

Välilehdellä Käyttäjät voit kutsua kollegoitasi liittymään organisaatioosi. Kutsuaksesi toisen käyttäjän organisaatioon, klikkaa Kutsu käyttäjiä ja kirjoita kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa Lähetä kutsu. Kutsuttu henkilö saa sähköpostiin kutsun. Huomaathan, että kutsuaksesi muita liittymään organisaatioosi, tulee organisaatiollasi olla nimi.

Vinkki! Toisinaan kutsuviestit voivat joutua sähköpostin roskapostikansioon, joten vinkkaathan kollegaasi myös tarkastamaan sen.

Kutsuttuasi muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi, voit muokata heidän oikeuksiaan.

Omistaja on organisaation päähallinnoija. Omistaja pystyy hallitsemaan tilin maksuja ja jäsenten oikeuksia. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Omistaja ja Omistaja voi antaa Omistaja-oikeudet toiselle organisaation käyttäjälle. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan kaikkia kyselyitä, jotka on tehty kyseisen organisaation alla.

Ylläpitäjä pystyy seuraamaan jäsenien käyttöhistoriaa sekä kutsumaan ja poistamaan käyttäjiä. Ylläpitäjä voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan.

Jäsen on peruskäyttäjä, jolla on peruskäyttöoikeudet.Jäsen voi olla yksittäinen käyttäjä tai osa organisaatiota. Jäsen voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan.

Vinkki! Lue täältä, kuinka voit jakaa kyselyn muokkausoikeudet toisen käyttäjän kanssa.