Organisaatioasetukset

Organisaation tiedot

Voit joko saada kutsun joltakin toiselta käyttäjältä liittyäksesi organisaatioon tai perustaa oman organisaation. Voit perustaa oman organisaation klikkaamalla nimestäsi oikeasta yläkulmasta ja Syötä organisaation tiedot.

Seuraava näkymä tulee esille:

Välilehdellä Organisaation profiili nimetään organisaatio ja muokataan tilin tietoja kohdassa Kentät. Myöhemmin, ZEF-kyselytyökalun uusien ominaisuuksien myötä, tilin tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

Käyttäjät

Kyselyitä voi jakaa muiden käyttäjien kanssa kuuluessanne samaan organisaatioon. Käyttäjillä voi olla organisaatiossa eri tasoisia käyttäjäoikeuksia.

Välilehdellä Käyttäjät voit kutsua kollegoitasi liittymään organisaatioosi. Kutsuaksesi toisen käyttäjän organisaatioon, klikkaa Kutsu käyttäjiä ja kirjoita kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa Lähetä kutsu. Kutsuttu henkilö saa sähköpostiin kutsun. Huomaathan, että kutsuaksesi muita liittymään organisaatioosi, tulee organisaatiollasi olla nimi.

Vinkki! Toisinaan kutsuviestit voivat joutua sähköpostin roskapostikansioon, joten vinkkaathan kollegaasi myös tarkastamaan sen.

Kutsuttuasi muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi, voit muokata heidän oikeuksiaan.

Omistaja

on organisaation päähallinnoija. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Omistaja. Omistaja voi hallinnoida käyttäjien rooleja sekä tarvittaessa antaa Omistaja-oikeudet toiselle organisaation käyttäjälle. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan sekä poistamaan kaikkia kyselyitä, jotka on tehty kyseisen organisaation alla. Omistaja pystyy hallitsemaan tilin maksuja sekä päivittämään lisenssiä ja laskutustietoja.

Ylläpitäjä

pystyy kutsumaan ja poistamaan käyttäjiä. Ylläpitäjä näkee organisaation kaikki kyselyt eli kaikkien käyttäjien luomat kyselyt. Ylläpitäjä voi nähdä, muokata ja poistaa kyselyitä. Ylläpitäjä näkee lisenssin tietoja ja sopimuksen voimassaolon, mutta ei pysty muokkamaan lisenssiä tai laskutustietoja.

Jäsen

on peruskäyttäjä, jolla on peruskäyttöoikeudet. Jäsen voi olla yksittäinen käyttäjä tai osa organisaatiota. Jäsen näkee pääasiallisesti vain omat luodut kyselyt. Lisäksi hän voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan. Jäsen ei voi kutsua muita käyttäjiä. Jäsen näkee yleiset tiedot lisenssin sisällöstä.

Vinkki! Lue täältä, kuinka voit jakaa kyselyn muokkausoikeudet toisen käyttäjän kanssa.