Raporttien lataaminen tiedostoiksi

Vastauksia voi ladata Zeffistä CVS- ja XLSX- (Excel), PPTX- (PowerPoint), DOCX- (Microsoft Office Word) ja PDF-muodossa klikkaamalla Lataa ja valitsemalla haluttu tiedostomuoto. Lataa-painike löytyy oikeasta yläkulmasta, Asetuksien alla olevaa valikkoa klikkaamalla.

Eri tiedostomuodot ja niiden ominaisuudet on esitelty täällä.

Valitse haluamasi tiedostomuoto. Luotuasi tiedoston, klikkaa Lataa ladataksesi tiedoston tietokoneellesi.

Eri tiedostomuodot vastausten lataamiseen

CSV-tiedosto sisältää muun muassa tiedon vastausten jakaantumisesta monivalintakysymyksen vaihtoehtojen välillä. CSV pitää sisällään myös vapaakenttä-kysymysten vastaukset. Tiedot on eroteltu pilkuin.

PPTX-tiedosto sisältää vapaapalautteet sekä kerääntyneet vastaukset kaaviokuvina.

DOCX-tiedosto sisältää vapaapalautteet sekä kerääntyneet vastaukset kaaviokuvina.

XLSX-tiedosto sisältää saman tiedon kuin CSV, mutta tiedot on jaettu kolumneihin.

PDF-tiedosto sisältää saman tiedon kuin DOCX-tiedosto, mutta tiedostomuoto on eri.

VINKKI: Jos haluat Excel-tiedostoon näkyviin ainoastaan rajatut vastaukset koko raakadatan sijaan, klikkaa Change ja sen jälkeen laita täppä kohtaan Lataa XLSX kaavioiden sisällöistä.