Kyselyn julkaisu

Kun kyselyn tervetuloteksti, kysymykset ja kiitossivu ovat valmiita, on aika julkaista kysely. Kysely julkaistaan klikkaamalla Review & Publish -painikkeesta ruudun oikeasta yläkulmasta.

Seuraava näkymä tulee esille:

Ennen kuin klikkaat Publish, käy läpi vinkit Survey Strength -osion alta ettei kyselystä puutu mitään tärkeää.  Kun kysely on valmis julkastavaksi, klikkaa Publish-painiketta oikeasta yläkulmasta. Tämän jälkeen esillä on seuraavanlainen näkymä:

Kyselyn jakaminen vastaajille

Vastaajille voi toimittaa vastauslinkin joko lähettämällä kutsuviestin ZEF-kyselytyökalulla tai toimittamalla heille jonkun muun kanavan kautta julkisen linkin. Julkisen linkin voit kopioida jaettavaksi klikkaamalla Copy default link. Lähettääksesi kutsuviestin sähköpostitse vastaajille klikkaa More sharing options.

Kyselyn muokkaaminen julkaisun jälkeen

Toisinaan on tarpeellista tehdä muutoksia kyselyyn julkaisun jälkeen (vaikka emme tätä suosittele). Tehtyäsi muutokset, klikkaa Review and Update -painikkeesta oikeasta yläkulmasta.

Seuraava näkymä tulee esille:

Julkaistaaksesi muutokset, klikkaa Publish ja Version 2 Draft teksti muuttuu tekstiksi Online. Muutosten teon ja uudelleen julkaisun jälkeen kyselyn linkki pysyy samana. Linkin voit kopioida jaettavaksi vastaajille klikkaamalla See published link.