Edistykselliset asetukset & CSS/JSON Editor

Setup-välilehdellä, otsikon Advanced alapuolella voi määritellä siirtymisen kysymyksestä toiseen automaattisesti. Otsikon alta pääsee myös CSS- ja JSON-editoreihin

Automaattinen siirtyminen kysymyksestä toiseen

Kysymyksestä toiseen voidaan siirtyä automaattisesti vastaajan klikattua vastauksen, jos Auto jump to next question -asetus on päällä. Jos asetus on pois päältä, siirtyy vastaaja seuraavaan kysymykseen klikkaamalla seuraava-nappia.

CSS/JSON editorit

The CSS- ja JSON-editorit on tarkoitettu edistyneille käyttäjille. Editoreiden kautta pystyy muokkaamaan kyselyiden eri osioita laajemmin.