Mukautetun kaavion luominen

ZEF-kyselytyökalun Analyze-puolella voi luoda myös mukautettuja kaavioita halutuista kysymyksistä. Mukautettu kaavio luodaan klikkaamalla minkä tahansa kysymyksen kohdalla kolmesta pisteestä ja sitten Merge chart with.

Valitse näkymän vasemmalla laidalla kysymykset, joista haluat muodostaa mukautetun kaavion. Halutessasi voit lisätä kysymysryhmiä tai kysymyksiä klikkaamalla Add data. Jos haluat poistaa jo valitun kysymyksen tai kysymysryhmän, vie hiiri poistettavan kysymyksen tai kysymysryhmän kohdalle ja klikkaa roskakori-ikonista.

Valittuasi halutut kysymykset tai kysymysryhmät mukautettuun kaavioon, voit muokata kaaviota klikkaamalla kolmesta pisteestä ja sitten Edit. Kun mukautettu kaavio on haluamassasi muodossa ja pitää sisällään haluamasi kysymykset tai kysymysryhmät, klikkaa Save. Mukautettu kaavio tulee Analyze-sivun alalaitaan.

Mukautetun kaavion nimeä ja kaaviota voi muokata klikkaamalla kaavion kohdalla kolmesta pisteestä ja valitsemalla Edit.