Kuinka saan käyttöön valmiin kyselypohjan?

Käyttääksesi valmiita kyselypohjia, luo uusi kysely ja valitse sitten ruudun vasemmalta laidalta sinulle sopiva kyselypohja.

Voit esikatsella kyselypohjan kysymyksiä klikkaamalla nuolesta kyselyn kohdalla.

Halutun kyselypohjan saat käyttöön klikkaamalla Use this template. Tämän jälkeen nimeä kysely ja klikkaa Create survey. Nyt voit muokata halutessasi kyselyä ja julkaista kyselyn vastaajille.