Miten työkaverini voi myös muokata ja tarkastella kyselyä?

Voit jakaa kyselyn kollegallesi, jos kollegallasi on jo tunnukset ZEF-kyselytyökalussa samassa organisaatiossa kuin sinullakin. Kyselyt-välilehdellä siirrä hiiri kyselyn päälle, jonka haluat jakaa toisen käyttäjän kanssa. Klikkaa esille tulevasta nuolesta.

Klikkaa seuraavaksi Asetukset oikeasta yläkulmasta, jolloin seuraava näkymä tulee esille:

Jaa kysely kollegallesi etsimällä hänet kohdassa Lisää Ihmisiä. Valitse listalta haluttu kollega ja anna hänelle oikeudet joko katsella tai muokata kyselyä.

Tarkasteluoikeudet

Kollega, jolla on oikeus tarkastella kyselyä, voi esikatsella kyselyä ja jakaa vastaajille kyselyn linkin tai sähköpostin kautta. Hän saa myös oikeuden tarkastella kyselyn analysointi-puolta. Näillä oikeuksilla kollega ei pysty muokkaamaan tekemääsi kyselyä.

Muokkausoikeudet

Työkaveri voi nähdä, muokata, lähettää sekä nähdä kyselyn tuloksia. Tämä sopii hyvin jos haluat toteuttaa kyselyn yhteistyössä kollegasi kanssa. Muutoksenne tallentuvat automaattisesti ja molemmat pystyvät näkemään toisen tekemät muutokset heti.

Omistusoikeudet

Voit myös antaa toiselle käyttäjälle omistusoikeudet kyselyyn. Huomaathan, että antamalla omistusoikeudet toiselle käyttäjälle, ei sinulla ole enää omistusoikeuksia. Ainoastaan omistusoikeudellinen henkilö voi poistaa kyselyn, ja lisätä tai poistaa kyselyn käyttöoikeuksia.