Miten työkaverini voi myös muokata ja tarkastella kyselyä?

Voit jakaa kyselyn kollegallesi, jos kollegallasi on jo tunnukset ZEF-kyselytyökalussa samassa organisaatiossa kuin sinullakin. Home-sivulla siirrä hiiri kyselyn päälle, jonka haluat jakaa toisen käyttäjän kanssa. Klikkaa esille tulevasta nuolesta.

Klikkaa sitten Settings oikeasta yläkulmasta ja seuraava näkymä tulee esille:

Jaa kysely kollegallesi etsimällä hänet kohdassa Add people. Valitse listalta haluttu kollega ja anna hänelle oikeudet joko tarkastella (view) tai muokata (edit) kyselyä.

Kollega, jolla on oikeus tarkastella kyselyä, voi esikatsella kyselyä ja jakaa vastaajille kyselyn linkin tai sähköpostin kautta. Hän saa myös oikeuden tarkastella kyselyn analyze-puolta. Kyselyn muokkausoikeuksilla työkaveri voi näiden lisäksi myös muokata kyselyä.

Voit myös antaa toiselle käyttäjälle omistusoikeudet kyselyyn. Huomaathan, että antamalla omistusoikeudet toiselle käyttäjälle, ei sinulla ole enää omistusoikeuksia. Ainoastaan omistusoikeudellinen henkilö voi poistaa kyselyn ja lisätä tai poistaa kyselyn käyttöoikeuksia.