Vastaajaryhmien luominen ja vertailu

Voit luoda erilaisia vastaajaryhmiä perustuen esimerkiksi vastaajan tiimiin, kaupunkiin tai vaikkapa vastauspäivämäärään. Vastaajaryhmien vastauksia voidaan tarkastella sellaisenaan tai niistä voi luoda vertailuraportti seuraavalla tavalla:

• Luo ensin vastaajaryhmä. Valitse klikkaamalla halutut vastaukset tai vastauspäivät, esim. tiimi, jonka perusteella vastaajat kuuluvat vastaajaryhmään.
  • Klikkaa ylhäältä Lisää vertailuun (Add to comparison).
  • Voit halutessasi muokata vastaajaryhmien nimiä klikkaamalla oikean valikon kohdasta Edit (Muokkaa)

• Vertailuraportin, jossa näet eri vastaajaryhmien vastaukset eroteltuina, saat käyttöösi klikkaamalla oikean valikon vastaajaryhmiä jolloin ryhmät päivittyvät raporttinäkymään eri värisinä.

• Voit halutessasi tallentaa luomasi vertailuraportin klikkaamalla ylhäältä tallenna.

• Luomiasi raportteja pääset katsomaan, muokkaamaan ja poistamaan kun klikkaat tallenna-napin vieressä olevaa nuolta.

• Jos haluat luoda yhden kaavion, joka pitää sisällään eri vastaajaryhmien vastaukset, klikkaa kyseisen kaavion kohdalla kolmesta pisteestä oikeassa yläkulmassa. Klikkaa sitten EditJoined tables ja Done.

Esimerkiksi 2D-kysymys kahdella vastaajaryhmällä näyttää seuraavalta:Na_ytto_kuva_2018-8-10_kello_8.35.25.png

Kun Intelligent Zoom -ominaisuus on valittuna, vastaava kaavio näyttää seuraavalta:Na_ytto_kuva_2018-8-10_kello_8.31.53.png