Vastaajaryhmien luominen ja vertailu

Voit luoda erilaisia vastaajaryhmiä perustuen esimerkiksi vastaajan vastauspäivämäärään. Vastaajaryhmien vastauksia voidaan tarkastella sellaisenaan tai niistä voi luoda vertailuraportti seuraavalla tavalla:

Luo ensin vastaajaryhmä. Valitse halutut vastaukset tai vastauspäivät, joiden perusteella vastaajat kuuluvat vastaajaryhmään. Klikkaa Save as user segment oikeassa alakulmassa.

Uusi vastaajaryhmä lisätään otsikon User segments alle. Nimeä vastaajaryhmä kirjoittamalla nimi kohtaan field Segment's name... ja paina enter-painiketta.

Klikkaa sitten punaisesta rastista sinisellä palkilla ja sen jälkeen luo samalla tavalla muut vastaajaryhmät. Jos haluat poistaa vastaajaryhmän, klikkaa Edit ja roskakori-ikonista poistettavan vastaajaryhmän vierestä. Klikkaa vielä Done.

Kun olet luonut kaikki haluamasi vastaajaryhmät vertailuraporttia varten, raahaa halutut vastaajaryhmät harmaaseen Comparison-laatikkoon.

Valittujen vastaajaryhmien vastaukset näytetään erillisinä kaavioina:Na_ytto_kuva_2018-8-10_kello_8.31.29.png

Jos haluat luoda yhden kaavion, joka pitää sisällään eri vastaajaryhmien vastaukset, klikkaa kyseisen kaavion kohdalla kolmesta pisteestä oikeassa yläkulmassa. Klikkaa sitten EditJoined tables ja Done.

Esimerkiksi 2D-kysymys kahdella vastaajaryhmällä näyttää seuraavalta:Na_ytto_kuva_2018-8-10_kello_8.35.25.png

Kun Intelligent Zoom -ominaisuus on valittuna, vastaava kaavio näyttää seuraavalta:Na_ytto_kuva_2018-8-10_kello_8.31.53.png