Tilin asetukset

Pääset tilin asetuksiin klikkaamalla ensin oikeasta yläkulmasta nimestäsi ja sitten valitsemalla valikosta oman nimesi.

Tällä sivulla voit muokata tilisi asetuksia kohdassa Properties. Myöhemmin, ZEF-kyselytyökalun uusien ominaisuuksien myötä, tilin tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

Otsikon Surveys alla on listattu kaikki kyselyt, joihin sinulla on käyttöoikeudet. Tämän osion alla on puolestaan lista organisaatio-tileistä, joihin kuulut.

Pääset muuttaamaan tilisi salasanan klikkaamalla sivun oikeasta ylälaidasta ensin Settings ja sitten Set password.