Kontaktien yhdistäminen vastauksiin

Jos kutsuviestisähköpostia luodessa kysely on valittu olevan ei-anonyymi, voit yhdistää vastaajan vastaukset ja taustatiedot.

Klikkaa Analyze-osiossa oikeasta yläkulmasta kolmesta pisteestä ja valitse Link Contacts to analysis. Tämän jälkeen avautuu valikko, josta voit valita halutut taustatiedot. Klikkaa sitten Import.

Na_ytto_kuva_2018-8-2_kello_10.14.52.pngKun taustatiedot on tuotu, näkyy ne raportti-osiossa, kun valittuna on Sheet-näkymä. Näkymä valitaan Analyze-osiossa ruudun oikealta laidalta klikkaamalla Na_ytto_kuva_2018-8-8_kello_13.43.02.png -kuvaketta.