Raportin tallennus

Muokatun raportin voi tallentaa valintojen myöhempää tarkastelua varten analyysi-osiossa.

Tee ensin valinnat ja muutokset näkyvään raportti-näkymään. Tämän jälkeen voit tallentaa kyseisen näkymän erillisenä raporttina Tallenna-painikkeella.

Tallennuksen jälkeen voit siirtyä alkuperäiseen raporttiin valitsemalla Kaikki tulokset -kohdan vasemmalla puolella olevasta valikosta. Valikosta voi siirtyä myös muihin, aikaisemmin tallennettuihin raportteihin.