Raportin tallennus

Muokatun raportin voi tallentaa valintojen myöhempää tarkastelua varten analyysi-osiossa.

Tee ensin valinnat ja muutokset näkyvään raportti-näkymään. Tämän jälkeen nimeä muokattu raportti vasemmassa yläkulmassa Save new report -kohdassa. Kirjoita haluttu teksti ja klikkaa tallennus-ikonia.

Na_ytto_kuva_2018-7-31_kello_12.23.36.png

Tallennuksen jälkeen voit siirtyä alkuperäiseen raporttiin valitsemalla Save new report -kohdan oikealla puolella olevasta valikosta Default Report. Valikosta voi siirtyä myös muihin, aikaisemmin tallennettuihin raportteihin.



Haluatko oppia lisää? Osallistu ilmaisiin online-koulutuksiimme tästä!