Tervetuloa sivu

Tervetuloa-sivu on kyselyn ensimmäinen näkymä. Se näytetään vastaajalle, kun hän on klikannut kyselyn linkkiä. Emme suosita tervetuloa-sivun käyttöä, koska olemme todenneet, että tervetuloa-sivu pienentää kyselyn konversiota eli alentaa vastaajamäärää. Sen sijaan suosittelemme aloittamaan kyselyn suoraan ensimmäisestä kysymyksestä, jolloin vastaaja alkaa heti vastata kysymyksiin. Joissain tapauksissa tervetuloa-sivu voi olla hyödyllinen esimerkiksi kyselyn taustatietojen kertomista varten.