Lopputulokset

Lopputulosten avulla luot näyttäviä nettitestejä ja personoit kyselysi lopputuloksen vastaajalle hänen vastaustensa mukaisesti. Voit luoda lopputuloksia haluamasi määrän ja luoda kullekin lopputulokselle oman näkymän, aiheeseen liittyvän kuvan ja tekstit. Seuraavaksi pisteytät jokaisen lopputuloksen suhteessa kyselysi kysymyksiin. Pisteytyksen yhteydessä voit myös luoda ehdon tai ehtoja, joilla rajaat, milloin tietty lopputulos näytetään tai sitä ei näytetä vastaajalle. Jos kerrot vastaajalle, että hän saa tuloksen vastaustensa perusteella kyselyn lopussa, vastausprosentti kasvaa. Lopputulokset nostavat yleisesti vastaajan mielenkiintoa kyselyysi vastaamiseen. 

 

Käyttökohteita:

  • Erilaiset nettitestit ja persoonallisuustestit. Ihmiset tutkitusti pitävät itsensä testaamisesta ja henkilökohtaisten persoonallisuuspiirteidensä löytämisestä. 
  • Tuotevalitsimet ja muut valintasovellukset. Ihmiset pitävät siitä, että he voivat helposti tarpeitaan peilaten testata, mikä tuote, asia tai ratkaisu heille sopisi parhaiten.
  • Profilointikyselyt, joissa haluat tunnistaa asiakkaasi persoonallisuuden ja tarpeet. Lopputuloksena voit esitellä tuotteesi tai palvelusi juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti, myös hänen persoonallisuutensa erityispiirteet huomioiden. 
  • Personoitu lopputulos kyselyissä. Esim. asiakastyytyväisyyskyselyssä voit luoda eri lopputuloksen tyytyväiselle asiakkaalle ja tyytymättömälle asiakkaalle. Personoidulla lopputuloksella voit myös pyytää tai ohjata vastaajan tekemään jotakin, esim. ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Suositus: Lopputulokset on tarkoitettu nettitestejä varten, mutta voit tuoda iloa ja hyötyä vastaajille käyttämällä lopputuloksia myös muissa kyselyissäsi.Pisteytä kysymykset

Pisteytä lopputulos kyselysi kysymyksiä vasten ja aseta halutessasi ehdot sille, milloin tämä lopputulos näytetään tai ei näytetä vastaajalle. Vastaaja näkee lopputuloksena osumaprosentin lopputuloksen kanssa, eli kuinka hyvin lopputulos vastaa hänen vastauksiaan. Jos lopputuloksia on useita, ne näkyvät vastaajalle osumaprosentin mukaisessa järjestyksessä.

 

Lopputulosta ei tarvitse pisteyttää suhteessa jokaiseen kyselysi kysymykseen. Voit vapaasti valita mitkä kysymykset haluat pisteyttää ja vaikuttavan osumaprosentin laskentaan.

 

Voit luoda lopputulokselle ehdon/ehtoja. Tällöin lopputulos näkyy vastaajalle vain jos luomasi ehdot täyttyvät. Näin voit esimerkiksi luoda oman listan lopputuloksia naisille tai miehille tai oman lopputuloksen tyytyväiselle tai tyytymättömälle vastaajalle.

 

Suositus: Pisteytä ja toteuta lopputulosten sisältö kokonaisuudessaan siten, että se osuu ja uppoaa vastaajaan. Jos vastaaja löytää lopputuloksesta itsensä, hän kokee positiivisen elämyksen ja saat tyytyväisen vastaajan, joka sitoutuu toimintaasi paremmin.