Fontti

Valitse haluamasi fontti alasvetovalikosta. Voit myös etsiä tiettyä fonttia hakukentän avulla. Mikäli olet käyttänyt Designbottia fonttien hakemiseen, näkyvät kyseiseltä sivustolta haetut fontit ylimmäisenä. Alempaa voit valita myös muita valmiita fontteja käyttöösi. Mahdollinen punainen huutomerkki fontin kohdalla tarkoittaa, ettei fontti ole Google Fonts -fontti ja sinulle tarjotaan automaattisesti vastaavaa fonttia Google Fonts valikoimasta. Mikäli haluat juuri tietynlaisen fontin jota ei löydy listalta, voit tuoda fontin CSS-tyylieditorin kautta “Asetukset” -välilehdellä.