Kieliversiot

Voit kääntää kyselysi yhdelle tai useammalle kielelle. Klikkaa “Lisää kieliversio” ja valitse haluamasi kieli listalta. Avautuvassa näkyvässä voit muokata käännöksen nimeä. Vasemmassa sarakkeessa ovat kyselyn alkuperäiset tekstit ja oikeanpuolimmaiseen sarakkeeseen voit määrittää niitä vastaavat käännökset. Voit halutessasi vaihtaa näkymän tekstinäkymään, jolloin käännökset sijoitetaan punaisten heittomerkkien sisälle. Oikean yläkulman alasvetovalikosta voit myös ladata XLIFF-tiedoston koneellesi - siihen voit tehdä käännökset koneellasi ja tuoda tiedoston takaisin kyselytyökaluun. Mikäli haluat tehdä käännöksestäsi oletuskielen kyselylle, klikkaa sen vieressä olevaa kolmea pistettä. Kun olet määrittänyt haluamasi kieliversiot, voit asettaa päälle Näytä kielivalinta kyselyn alussa -kytkimen, jolloin vastaaja voi itse vaihtaa kyselyn kielen niin halutessaan.