Kieliversiot

Käännä kyselysi eri kielille. Klikkaa “Lisää kieliversio” ja valitse haluamasi kieli listalta. Valitse sulkakynä-symboli. Avautuvassa näkymässä ovat vasemmalla ovat alkuperäiset tekstit ja oikeanpuolimmaiseen sarakkeeseen voit kirjoittaa käännöksen. Jos teet useita eri käännöksiä, tee yksi käännös valmiiksi ja siirry tekemään seuraavaa. Kun olet tehnyt haluamasi kieliversiot, voit asettaa päälle Näytä kielivalinta kyselyn alussa -kytkimen, jolloin vastaaja voi halutessaan itse vaihtaa kyselyn kielen.

Vinkki:

Käännetystä tekstistä voi tehdä kyselyn oletuskielen klikkaamalla sen vieressä olevaa kolmea pistettä.

Lisää vinkkejä:

Ikkunan yläosasta voi vaihtaa tekstinäkymään, jossa käännökset kirjoitetaan punaisten heittomerkkien sisälle. Oikean yläkulman alasvetovalikosta on mahdollista ladata XLIFF-tiedosto koneellesi - siihen voit tehdä käännökset koneellasi ja tuoda tiedoston takaisin kyselytyökaluun.