Lisäasetukset

• Hallitse kyselyn etenemistapaa ja sen CSS- ja JSON-osioita.
    • Automaattinen eteneminen päällä: Kyselyn vastaajat siirtyvät automaattisesti seuraavaan kysymykseen vastattuaan kysymykseen. Pois päältä: Vastaajan tulee painaa “Seuraava” nappia jokaisen vastauksen jälkeen siirtyäkseen seuraavaan kysymykseen. Suosittelemme yleisesti pitämään kytkimen päällä, sillä se helpottaa vastaajan etenemistä kyselyssä.

• Suositus: Suosittelemme vain teknisesti edistyneitä käyttäjiä muokkaamaan kyselyä CSS tai JSON -editoreilla.

• CSS-tyylieditori: Tässä osiossa voit muokata kyselysi CSS-koodia.

• JSON-tekstieditori: Tässä osiossa voit muokata kyselysi JSON- ja LJSON-tekstejä. Voit valita yläreunan alasvetovalikosta muokattavan osion: Survey data, Design data, Sharing data, Release data, Questions data tai Outcomes data.