Lisäasetukset

Hallitse kyselyn etenemistapaa ja sen CSS- ja JSON-osioita.

• Automaattinen eteneminen päällä: Kyselyn vastaajat siirtyvät automaattisesti seuraavaan kysymykseen vastattuaan kysymykseen. Pois päältä: Vastaajan tulee painaa “Seuraava” nappia jokaisen vastauksen jälkeen siirtyäkseen seuraavaan kysymykseen. Suosittelemme yleisesti pitämään kytkimen päällä, sillä se helpottaa vastaajan etenemistä kyselyssä.

Suosittelemme vain teknisesti edistyneitä käyttäjiä muokkaamaan kyselyä CSS tai JSON -editoreilla.

CSS-tyylieditori: Tässä osiossa voit muokata kyselysi CSS-koodia.

JSON-tekstieditori: Tässä osiossa voit muokata kyselysi JSON- ja LJSON-tekstejä. Voit valita yläreunan alasvetovalikosta muokattavan osion: Survey data, Design data, Sharing data, Release data, Questions data tai Outcomes data.