Oletusjakolinkki

Valitse haluamasi toimitustapa kyselylle. Toimitustapoja ovat oletusjakolinkki, jakolinkki, sähköposti ja SMS. Jakolinkkejä, sähköposteja ja SMS-kutsuja voit luoda useita. SMS-kutsu on Genius-lisenssistä alkaen saatavissa oleva lisäpalvelu.

Nopein tapa on käyttää oletusjakolinkkiä. Tämä sopii sinulle, jos sinun ei tarvitse tietää vastaajista tarkempia taustatietoja tai kysyt tarvittavat tiedot suoraan kyselyssä. Voit kopioida oletusjakolinkin ja toimittaa sen vastaajille haluamallasi tavalla, esimerkiksi sähköpostin tai nettisivun välityksellä.

Toimitustavat:

• Upotuskoodi. Voit upottaa kyselyn nettisivuillesi. Valitse haluamasi linkin kohdalla oleva kolme pistettä -painike ja Luo upotuskoodi. Kopioi upotuskoodi ja lisää se haluamaasi kohtaan nettisivuasi.
  • Jakolinkki. Voit luoda useita jakolinkkejä, joita käytät eri vastaajaryhmille. Näin saat raportointiin tiedon, minkä ryhmien vastaajia tarkastelet. Vastaajat ovat anonyymeja, sinulla on tieto vain käytetystä linkistä. Voit luoda jakolinkit esimerkiksi eri työntekijä- tai asiakasryhmille, alueille tai some-kanaville. Voit lisätä myös jakolinkkien perään tunnisteita, esimerkiksi hashtageja, ja hyödyntää niitä raportoinnissa.
  • Sähköpostikutsu. Sähköpostikutsulla kutsut haluamiasi kontakteja. Voit valita, ovatko vastaajat anonyymeja vai käytätkö heitä koskevia taustatietoja raportoinnissa. Voit lähettää eri vastaajaryhmille eri sisältöisiä kutsu- ja muistutusviestejä.
  • SMS-kutsu. SMS-kutsut toimivat kuten sähköpostikutsut. Ne ovat lisämaksullinen palvelu, joka on käytössä Genius-lisenssistä lähtien. Huomaathan, että kutsuviestin pituus on rajoitettu ja että kutsulinkin pitää mahtua viestiin. SMS-kutsut tavoittavat yleensä vastaajat vieläkin paremmin kuin sähköpostikutsut.