Sähköpostikutsun tilastot

Lähetettyäsi kutsuviestin näet Toimita-välilehdellä tilastotiedot siitä, kuinka moni on vastaanottanut viestin ja vastannut kyselyyn.

Tilastotiedot:

Vastaanottajat = Kuinka monelle kutsu on lähetetty

Vastaanottaneet = Kuinka monelle kutsu on mennyt perille

Avanneet = Vastaanottajat, jotka ovat avanneet linkin

Aloittaneet = Vähintään yhden vastauksen antaneet vastaajat

Lopettaneet = Kaikkiin kysymyksiin vastanneet

Kutsun status:

Delivered = Toimitettu

Started = Vastaaminen aloitettu

Completed = Kaikkiin kysymyksiin on vastattu

Dropped = Virheellinen sähköpostiosoite tai vastaanottajan sähköposti on täynnä. Vastaanottaja on myös voinut klikata unsubscribe-painiketta, jolloin hän ei halua vastaanottaa kutsuviestejä.

Bounced = Vastaanottajan sähköpostipalvelin palautti viestin. Vastaanottaja on voinut klikata unsubscribe-painiketta, jolloin hän ei halua vastaanottaa kutsuviestejä. Mahdollista on myös, että vastaanottajan sähköpostipalvelu estää viestin vastaanottamisen tulkitsemalla viestin roskapostiksi.

• Muistutusviestit:
    • Tilastojen alla näet myös Valitse henkilöt, joille haluat lähettää muistutuksen -painikkeen ja sen kautta voit muistuttaa vastaajia vastaamaan kyselyyn. Avautuvassa näkymässä valitse kriteerit vastaanottajille. Suosittelemme raahaamaan valinnan Klikanneet eli Ei aloittaneet -kohtaan, jolloin muistutus lähetetään niille vastaajille, jotka ovat ehkä avanneet kyselyn, mutta eivät ole vastanneet yhteenkään kysymykseen. Näin muistutusta ei kuitenkaan lähetetä jo vastanneille vastaanottajille.
    • Mikäli kysely on anonyymi, ei ole mahdollista nähdä, kenelle muistutukset lähtevät. Jos kysely ei ole anonyymi, näkee vastaanottajalistauksessa täpän niiden kohdalla, jotka täyttävät valinnan kriteerit ja joille muistutusviesti lähetetään.