Vastaanottajat

Tilastotiedot:

Vastaanottajat = Kuinka monelle kutsu on lähetetty

Vastaanottaneet = Kuinka monelle kutsu on mennyt perille

Avanneet = Vastaanottajat, jotka ovat avanneet linkin

Aloittaneet = Vähintään yhden vastauksen antaneet vastaajat

Lopettaneet = Kaikkiin kysymyksiin vastanneet

Kutsun status:

Delivered = Toimitettu

Started = Vastaaminen aloitettu

Completed = Kaikkiin kysymyksiin on vastattu

Dropped = Virheellinen sähköpostiosoite tai vastaanottajan sähköposti on täynnä. Vastaanottaja on myös voinut klikata unsubscribe-painiketta, jolloin hän ei halua vastaanottaa kutsuviestejä.

Bounced = Vastaanottajan sähköpostipalvelin palautti viestin. Vastaanottaja on voinut klikata unsubscribe-painiketta, jolloin hän ei halua vastaanottaa kutsuviestejä. Mahdollista on myös, että vastaanottajan sähköpostipalvelu estää viestin vastaanottamisen tulkitsemalla viestin roskapostiksi.