Vertaile vastaajia

Voit vertailla eri ryhmien vastauksia keskenään, esimerkiksi suosittelijoita ja ei-suosittelijoita. Lisää ensin haluamasi vastaajaryhmät vertailuun klikkaamalla esimerkiksi vaihtoehtokysymyksen “Suosittelisitko yritystä” Kyllä-vastauksen palkkia raportissa. Palkin klikkauksen jälkeen yläreunaan ilmestyy punainen palkki, josta saadaan lisättyä Kyllä-vastauksen antaneet vertailuun klikkaamalla Lisää vertailuun -painiketta. Kyllä-niminen ryhmä ilmestyy tämän jälkeen Vertaile vastaajia -otsikon alle. Lisää samalla tavalla Ei-vastauksen antaneet vertailuun. Kun haluamasi ryhmät ovat vertailussa, klikkaa toista niistä nähdäksesi kyseisen ryhmän vastaukset, tai molempia, mikäli haluat vertailla niiden dataa keskenään. Värien avulla tunnistat, mistä ryhmästä on kyse. Mikäli haluat poistaa ryhmän vertailusta, vie hiiri kyseisen ryhmän ylle ja klikkaa roskakorin kuvaa. Mikäli puolestaan haluat lopettaa vertailun ja palata alkuperäiseen dataan, klikkaa Poistu-painiketta. Huomioithan, että lisäämäsi ryhmät poistuvat Vertaile vastaajia -otsikon alta, mikäli sivu päivitetään tai poistut näkymästä. Mikäli haluat helposti palata myöhemmin tutkimaan tietyn ryhmän tuloksia, suosittelemme tallennettujen raporttien hyödyntämistä.