Profiili

• Omat tiedot
  • Lisää ja muokkaa tietoja itsestäsi. Tiedoista on sinulle hyötyä tulevaisuudessa esimerkiksi kutsuviestien lähettämisen yhteydessä. Tärkeimmät tiedot ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
  • Kyselyni, tässä on lista kyselyistä, joihin sinulla on käyttöoikeus organisaatiossa, johon olet parhaillaan kirjautunut.
  • Organisaatiot, joihin kuulun
    • Tässä on lista organisaatioista omasi lisäksi, joihin sinut on kutsuttu käyttäjäksi.
  • Asetukset
    • Valitse kieli, jolla haluat käyttää Zeffiä. Valinnasta huolimatta voit rakentaa monikielisiä kyselyitä.
    • Mm. Numerot, päivämäärät, kellonajat ja valuutat näytetään valitun maan mukaan.
    • Kieli
    • Lokalisointi
    • Kirjautumistavat-/tilit