Käyttäjät

Jaa kyselysi työkavereillesi ja tee ryhmätöitä. Voit jakaa kyselyn toiselle organisaationne Zeffi-käyttäjälle. Valitse, haluatko jakaa vain katselu- vai myös muokkausoikeuden.

1. Omistaja on organisaation pääkäyttäjä. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Omistaja. Omistaja voi hallinnoida käyttäjien rooleja sekä tarvittaessa antaa Omistaja-oikeudet toiselle organisaation käyttäjälle. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan sekä poistamaan organisaation kaikkia eri käyttäjien luomia kyselyitä. Omistaja pystyy hallitsemaan tilin maksuja sekä päivittämään lisenssiä ja laskutustietoja.
  2. Ylläpitäjällä on samat oikeudet kuin Omistajalla, poislukien oikeus hallita tilin maksuja sekä päivittää lisenssiä ja laskutustietoja.

3. Jäsen hallitsee vain kyselyitä, jotka hän on itse luonut. Lisäksi hän voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan. Jäsen ei voi kutsua organisaatioon uusia käyttäjiä, eikä hallita käyttäjien oikeuksia. Jäsen näkee yleiset tiedot lisenssin sisällöstä.

Suositus: Anna Omistaja-oikeus henkilölle, joka hallitsee laskutus- ja lisenssitietoja. Anna Ylläpitäjä-oikeus vain henkilöille, joiden sallit nähdä kaikkien kyselyiden raportteja, jotka saattavat sisältää myös arkaluontoisia tietoja. Anna Jäsen-oikeus kaikille, joiden et halua näkevän yleisesti kaikkia eri käyttäjien luomia kyselyitä ja niiden raportteja. Jos organisaatiossasi on kysely, joka halutaan kaikkien Jäsenten muokattavaksi ja nähtäville, tämän voi toteuttaa jakamalla kyseinen kysely erikseen kaikille jäsenille kyselyn asetuksista.