Käyttäjät

Jaa kyselysi työkavereillesi ja voitte muokata kyselyä yhdessä. Voit jakaa kyselyn kenelle tahansa organisaationne Zeffi-käyttäjälle. Valitse, annatko luvan katsella vai muokata kyselyä.

Käyttäjäroolit:

• Omistaja on organisaation pääkäyttäjä. Jokaisella organisaatiolla on Omistaja. Omistaja voi hallinnoida käyttäjien rooleja. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan sekä poistamaan kaikkien käyttäjien kyselyitä. Omistaja pystyy muokkaamaan lisenssi- ja laskutustietoja.
  • Ylläpitäjällä on muuten samat oikeudet kuin Omistajalla, mutta ei oikeutta muokata lisenssi- ja laskutustietoja.
  • Jäsen hallitsee vain kyselyitä, jotka on luonut. Lisäksi hänelle näkyvät kyselyt, joita on jaettu hänen kanssaan. Jäsen ei voi kutsua uusia käyttäjiä, eikä hallita käyttäjien oikeuksia tai lisenssin tietoja. Jäsen voi luoda omia kyselyitään ja jakaa niitä muille.