Sähköposti-ilmoitukset

Lähetä itsellesi tai haluamillesi muille henkilöille reaaliajassa sähköpostitse tieto vastaajan vastattua kyselyyn tietyllä tavalla. Voit luoda sähköposti-ilmoituksia yhden tai useamman ja personoida viestien sisällön vastaanottajalle sopivaksi.

 

Nimeä halutessasi sähköposti-ilmoitus itseäsi varten ja sen jälkeen määritä ehdot milloin sähköposti-ilmoitus lähetetään. Klikkaamalla “Aseta ehdot” -nappia, pääset asettamaan ehdot miten vastaajan tulee vastata tiettyyn kysymykseen tai kysymyksiin, jotta sähköposti-ilmoitus lähetetään. Voit lisätä ilmoituksen vastaanottajaksi yhden tai useamman henkilön. Voit vapaasti muokata sähköpostiviestin sisällön haluamallasi tavalla. Voit myös valita haluatko sähköposti-ilmoituksen mukana tiedot vastaajan vastauksista kyselyn kysymyksiin. Voit luoda haluamasi määrän sähköposti-ilmoituksia erilaisilla ehdoilla ja viestien sisällöillä.

 

Suosittuja sähköposti-ilmoituksien käyttökohteita:

- Kyselyllä on kerätty uusi liidi tai yhteydenottopyyntö

- Ilmoitus vastaajasta, joka ei ole tyytyväinen johonkin

- Ilmoitus hyvin tyytyväisestä vastaajasta

- Ilmoitus uudesta vastaajasta

- Ilmoitus vakavasta riskistä

- Ilmoitus vastaajan persoonallisuudesta ja tarpeista profilointikyselyissä

- Yleisesti mikä tahansa tilanne, jossa vastaajan vastauksiin halutaan reagoida nopeasti

 

Suositus: Ota sähköposti-ilmoitus käyttöön mikäli haluat reagoida saamaasi palautteeseen tai yhteydenottopyyntöön nopeasti.


Sähköpostin sisältö:

 

Muokkaa vapaasti sähköposti-ilmoituksen sisältö haluamallasi tavalla. Viestin tärkein sisältö on yleensä “{survey_answers}” -teksti, koska tähän kohtaan tulee vastaajan vastaukset kyselyn kysymyksiin. Halutessasi voit lisätä kuvia, nappeja tai muuta sisältöä raahaamalla elementtejä oikean puolen valikosta. Voit vaihtaa viestin elementtipalkkien järjestystä tarttumalla palkin vasemman yläkulman tarttumapinnasta ja raahaamalla palkin haluamaasi kohtaan. Esikatselussa voit tarkastaa, miltä viesti näyttää sen vastaanottajalle. Kun viestin sisältö on valmis, klikkaa Valmis-painiketta.

 

Suositus: Jos ilmoituksia lähtee säännöllisesti samoille vastaanottajille, kannattaa viestin sisältö pitää mahdollisimman tiiviinä. Sähköposti-ilmoituksen vastaanottajaa kiinnostaa eniten vastaajan konkreettiset vastaukset, joiden pohjalta hän pääsee tarvittaessa reagoimaan nopeasti.