Designbot

Design Bot hakee halutun verkkosivun ulkoasun kyselyänne varten. Design Botin avulla saat hetkessä valmista jälkeä. Syötä nettisivun osoite ja Design Bot hakee sivulla käytetyt fontit, värit, logot ja taustakuvat. Valitse, mitä ulkoasua haluat käyttää. Voit hienosäätää värisävyn hyvin tarkasti ja tarvittaessa tuoda kuvia suoraan koneeltasi kyselyn ulkoasua varten. Huomaathan, että voit koska vain käyttää käyttöliittymän yläosan keskeltä esikatselu-toimintoa.

Vinkki:

Jos et löydä sopivaa kuvaa verkkosivuilta tai omista tiedostoistasi, käytä Etsi-toimintoa: käytössäsi on Flickr:n laaja vapaan käyttöoikeuden kuvien kuvasto. Etsi-toiminto toimii parhaiten englannin kielisillä termeillä, esim. "Success".