Kyselyn jakoasetukset

Kytke kyselyn jakaminen päälle, jos haluat sen leviävän sosiaalisessa mediassa. Kytke kyselyn jakaminen päälle ja pääset muokkaamaan tarkempia jakoasetuksia.

Suositus:

Kyselyn jakomahdollisuutta kannattaa hyödyntää nettitesteissä, jolloin käyttäjät voivat jakaa kyselyä tai lopputulostaan sosiaalisessa mediassa. Jos käyttäjät jakavat lopputuloksensa, voit saada kyselyllesi suuren määrän lisäkävijöitä jakojen kautta.

Optimoi sosiaalisen median jakoasetukset:

• Alasvetovalikosta voit valita, minkä kieliversion jakoasetuksia haluat muokata.
  • Kuvaa klikkaamalla pääset vaihtamaan oletuskuvan.
  • Kyselyn nimeä klikkaamalla pääset muokkaamaan näytettävää tekstiä.
  • Jaettavassa kyselyssä näytettävää aloituspainiketta voidaan muokata painiketta klikkaamalla. Oletuksena näytetään START-painike.
  • Valitse millä sosiaalisen median alustoilla haluat kyselyn olevan jaettavissa. Voit muokata jakonäkymän kaikille valitsemillesi alustoille erikseen.