Lopputulosten jakoasetukset

• Salli lopputuloksen jakaminen: Voit määrittää jakoasetukset kyselyn lopputuloksen jakamiselle.
    • Alasvetovalikosta voit valita, minkä kieliversion jakoasetuksia haluat muokata.
    • Jaossa näkyvä kuva on automaattisesti sama kuin vastaajan lopputuloksessa oleva kuva, jonka hän päättää jakaa.
    • Klikkaamalla jakokuvan päällä näkyvää tekstiä pääset vaihtamaan sen. Oletuksena teksti on tuloksen otsikko eli Outcome title ja lisäksi näytetään osumaprosentti eli match percentage. Molemmat voi poistaa klikkaamalla ruksista ja kirjoittamalla tilalle halutut tekstit. Voit myös muokata fonttia, tekstin täytön ja reunan väriä sekä varjostusta.
    • Klikkaamalla jakokuvan päällä olevaa START-painiketta voit muokata myös sen asetuksia. Oletuksena tekstinä on Start eli Start button, jonka voi halutessaan poistaa ruksista ja kirjoittaa tilalle haluamansa tekstin. Lisäksi voit muokata painikkeen fonttia, tekstin täytön ja reunan väriä, painikkeen täytön ja reunan väriä, varjostuksia, sekä täyttöjen läpinäkyvyyttä.
    • Kun kyselyn lopputuloksen jakomahdollisuus on laitettu päälle, oletuksena sitä voi jakaa Facebookissa ja Twitterissä. Halutessasi voit lisätä muita jakokanavia klikkaamalla niiden kuvakkeita. Voit poistaa jo valitun jakokanavan klikkaamalla kuvaketta uudelleen. Klikkaamalla kuvakkeen ympärillä olevaa aluetta voit muokata kanavan jakotekstejä, jotka oletuksena ovat kyselyn otsikko eli Survey title ja kyselyn kuvaus eli Survey description. Voit halutessasi poistaa ne ruksista ja kirjata tilalle haluamasi tekstit.