ZEF-kyselytyökalun käyttöönotto organisaatiossa

Hienoa, että olette ottamassa käytöön ZEF-kyselytyökalun organisaatiossanne! Suosittelemme, että valitsette organisaatiostanne yhden työntekijän, joka on työkalun pääkäyttäjä. Tässä ohjeistus, miten hän voi luoda ensin itselleen tunnukset ja sitten kutsua muut kollegat organisaatioonne työkalussa.

1. Suuntaa sivulle beta.zef.fi ja klikkaa Get started / Aloita kokeilu oikeasta yläkulmasta.

2. Seuraavalla sivulla klikkaa Sign up oikeasta yläkulmasta ja seuraa prosessi läpi.

3. Klikkaa ruudun oikeasta yläkulmasta omasta nimestäsi ja sitten Setup an organization.

4. Välilehdellä Organization profile, nimeä organisaatio ja muokkaa tilin tietoja kohdassa Properties.

5. Välilehdellä People voit kutsua kollegoitasi liittymään organisaatioosi. Kutsuaksesi toisen käyttäjän organisaatioon, klikkaa Invite people ja kirjoita kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa Send invitation. Kutsuttu henkilö saa sähköpostiin kutsun.

6. Kutsuttuasi muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi, voit muokata heidän käyttöoikeuksiaan.

7. Halutessasi voit muuttaa käyttöliittymän kielen suomeksi.