Zeffi-kyselytyökalun käyttöönotto organisaatiossa

Hienoa, että olette ottamassa käytöön Zeffi-kyselytyökalun organisaatiossanne! Suosittelemme, että valitsette organisaatiostanne yhden työntekijän, joka on työkalun pääkäyttäjä. Tässä ohjeistus, miten hän voi luoda ensin itselleen tunnukset ja sitten kutsua muut kollegat organisaatioonne työkalussa.

1. Suuntaa sivulle zef.fi ja klikkaa Signup free / Rekisteröidy oikeasta yläkulmasta, seuraa prosessi läpi.

2. Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa ruudun oikeasta yläkulmasta omasta nimestäsi ja sitten Organisaation asetukset.

4. Välilehdellä Organisaation profiili voit nimetä organisaation ja muokata tilin tietoja.

5. Välilehdellä Käyttäjät voit kutsua muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi. Kutsuaksesi toisen käyttäjän organisaatioon, klikkaa Kutsu käyttäjiä ja kirjoita kenttään kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa Lähetä kutsu. Kutsuttu henkilö saa sähköpostiin kutsun.

6. Kutsuttuasi muita käyttäjiä liittymään organisaatioosi, voit muokata heidän käyttöoikeuksiaan.

7. Halutessasi voit muuttaa käyttöliittymän kielen suomeksi.