Uuden vastauslinkin käyttäminen

Luomalla ryhmäkohtaisia vastauslinkkejä, voit suodattaa vastauksia työkalun Analysointi-puolella sen mukaan, minkä linkin kautta vastaaja on vastannut kyselyyn. Ryhmäkohtaisia vastauslinkkejä voidaan käyttää esimerkiksi silloin, kun tiettyjä vastaajia halutaan jaotella erillisiin ryhmiin ilman, että vastaajalta kysytään erikseen tätä taustatietoa.

Lue täältä, miten voit hyödyntää ryhmäkohtaisia linkkejä ja tunnisteita kyselyn vastausten raportoinnissa.

Uusi vastauslinkki luodaan kyselyn Toimita-välilehdellä klikkaamalla Lisää toimitusvaihtoehtoja ja Uusi jakolinkki

 

Screenshot_2020-12-22_at_14.29.37.png

Screenshot_2020-12-22_at_14.29.49.png

 

Nimeä linkki ja anna sille halutessasi aihetunnisteita, joita voit käyttää vastaajien jakamiseen ryhmiin raportoinnissa. Luo linkki, kopioi se ja jaa vastaajille haluamissasi kanavissa.

 

Screenshot_2020-12-22_at_14.33.31.png

 

Vinkki: Olethan tarkkana jakaessasi erillisiä linkkejä vastaajille, jotta vastaaja saa juuri hänelle tarkoitetun linkin. Vastaajia on myös hyvä ohjeistaa kenelle linkkiä saa jakaa eteenpäin. 

 

Vastaajia voi ryhmitellä vastauslinkkien mukaan myös seuraavalla tavalla: kopioi oletuslinkki Share-välilehdeltä ja lisää linkin perään #-merkki ja haluttu sana, joka toimii linkin tunnisteena. Esimerkiksi henkilöstökyselyn oletuslinkin kautta vastaavia vastaajia voi jakaa ryhmiin osastoittan lisäämällä linkin perään #osastonnimi. Tällöin markkinointiosaston linkki olisi muotoa https://survey.zef.fi/o6glpw21/#markkinointi ja myyntiosaston https://survey.zef.fi/o6glpw21/#myynti

Myös ryhmäkohtaisten vastauslinkkien perään voidaan lisätä tunnisteita lisäämällä linkin perään #-merkki ja haluttu sana.