Sanapilven käyttäminen

Vapaapalaute-kysymysten vastauksista voit luoda sanapilven. Sanapilvi korostaa useiten mainittuja sanoja kyseisen kysymyksen vastauksessa. Sanapilveen valikoituneita sanoja voi käyttää vastausten suodattamiseen.

Luo sanapilvi vapaapalaute-kysymyksen kohdalla klikkaa kolmesta pisteestä ja valitse luettelosta Edit.

Valitse sitten Word Cloud otsikon Select chart type alta ja klikkaa Done.

Klikkaamalla sanasta, suodattuu raportointi-näkymästä pois kaikkien muiden vastaajien vastaajat lukuunottamatta heitä, jotka ovat tähän kyseiseen vapaapalaute-kysymykseen syöttänyt valitun sanan. Halutessasi voit käyttää yhtäaikaisesti myös muiden kysymysten suodattimia ja tallentaa raportin.