Kyselyn upottaminen nettisivuille

Kyselyn voi upottaa nettisivuilla iframe-upotuskoodilla. Upotuskoodi kopioidaan liitettäväksi share-välilehdellä. Klikkaa Default share link -otsikon oikealta puolelta puolelta kolmesta pisteestä ja sitten Get embed code.

Klikkaa sitten Copy embed code ja lisää koodi nettisivuillesi. Tarvittaessa voit muokata esimerkiksi koodin korkeutta ja leveyttä. Responsiivisuutta ajatellen leveydeksi on hyvä laittaa 100% jolloin kysely skaalautuu aina koko leveyteen myös käytettävän laitteen leveyden mukaan.