Muistutusviestin lähettäminen

Jos olet lähettänyt kutsun vastata kyselyyn suoraan työkalusta, voit myöhemmin muistuttaa vastaajia kyselystä.

Mene Toimita-välilehdelle ja klikkaa Uusi muistutus. Valitse Lähetä valituille vastaanottajille. Voit joko täppäämällä valita halutut vastaanottajat tai käyttää liukusäädintä valitaksesi esimerkiksi ne vastaajat, jotka eivät ole vielä avanneet kutsuviestiä, klikannut kutsuviestissä olevaa linkkiä, vastanneet kyselyyn tai eivät ole vastanneet kyselyä loppuun asti. Vaihtoehtoisesti voit valita Uusi ajastettu muistutus. Tällöin Zeffi poimii muistutusviestiin valmiiksi ne vastaajat, jotka eivät ole vielä aloittaneet vastaamaan (halutessasi voi muuttaa tätä muistutusviestin yhteydessä olevaa liukusäädintä vetämällä).

Jos sinulla on automatisoitu kutsuviesti, voit lähettää myös automatisoituja muistutuksia. Valitse tällöin Uusi automatisoitu muistutus.

Luo tämän jälkeen muistutusviesti samalla tapaa kuin olet luonut kutsuviestin. Automatisoitua muistutusviestiä luodessasi valitse myös viive, kuinka monen päivän päästä muistutus lähetetään.