Muistutusviestin lähettäminen

Jos olet lähettänyt kutsun vastata kyselyyn suoraan työkalusta, voit myöhemmin muistuttaa vastaajia kyselystä.

Mene Share-välilehdelle ja klikkaa Select people to send reminder. Voit joko täppäämällä valita halutut vastaanottajat tai käyttää liukusäädintä valitaksesi esimerkiksi ne vastaajat, jotka eivät ole vielä avanneet kutsuviestiä, klikannut kutsuviestissä olevaa linkkiä, vastanneet kyselyyn tai eivät ole vastanneet kyselyä loppuun asti. Na_ytto_kuva_2018-9-5_kello_10.03.54.png

Kun olet valinnut muistutettavat vastaajat, klikkaa New email, anna kutsuviestille nimi ja klikkaa Compose email. Valitse joko valmis kutsuviestipohja tai luo kutsuviesti tyhjästä klikkaamalla Blank. Kun kutsuviesti on muokattu, klikkaa Send.

Voit tarkistella lähetettyjä kutsuviestejä välilehdellä Share.Na_ytto_kuva_2018-9-5_kello_12.43.20.png