Kontaktin muokkaaminen

Voit tutkia kaikkia työkaluun tuotuja kontakteja tai voit tarkastella luotuja vastaanottajalistoja Listat-osiossa. Muokataksesi kontaktia tai listaa, täppää sen kohdalla olevaa ruutua, ja pääset muokkaamaan sen tietoja. Mikäli haluat muokata kontaktien taustatietosarakkeita, klikkaa Muokkaa sarakkeita -painiketta. Täältä voit myös poistaa kontaktin joko tietyltä listalta tai kokonaan Zeffistä.